• Valaau Lagolago 86-0596-2628755

Zhuo Zhan TV Console Kapeneta Teuina ma Fata ma Fata mo le Potu Ola

O lenei mea faigofie mo le uuina o lau TV o lo'o fa'aalia ai mea mata'utia: fa'afoma'i laupapa ma u'amea. Ua mae'a uma vaega uma o lenei vaega e teu ai multimedia. O le tulaga o le TV e fa'amamafa i fa'amatalaga u'amea: o 'au ma vae. O se mea fa'ata'ita'i mata'ina i lou potu malolo!

O lenei potu malolo na mamanuina e taofi ai au mea tau eletise! O lo'o fa'aalia ai fata matala mo fa'amau ma fa'amafanafanaga - ma sa matou viliina se pu i fata ta'itasi ina ia fa'afaigofie ona e pasi atu au maea i tua. Tuu lau DVD/Blu-Ray collection, gamepads, ma isi mea ese, ona tulei lea ma toso le atigi pusa e lua ina ia aua nei iloa atu. Na'o le alu e fa'aali atu ia te oe: o lo'o i ai se nofoaga mo mea uma i totonu o lenei TV!

E uiga i lenei mea
【Stylish TV Stand】 Faatasi ai ma le mamanu faigofie ma le fafie fafie, o lenei kapoti teu oloa o le a fetaui ma isi au meaafale ma sitaili teuteu o totonu. O le mea lea, e lelei mo le potu malolo, potumoe, ofisa ma isi nofoaga, galue o se laulau TV poʻo se laulau kofe.
【Ample Space】E mafai ona fai le fata pito i luga e fai ma fata TV ae o kapoti e lua ma fata fata e lua e lelei atoatoa e faʻatumauina ai lau nofoaga faʻafiafiaga e leai ni faʻalavelave. O fata matala e tu'uina atu ai ia te oe le avanoa e fa'atulaga ai mea fa'asalalau ma fa'atumauina lau aoina o DVD i luga o fa'aaliga, ma o tipi fa'atonutonu uaea i tua e fesoasoani ia te oe e fa'atumauina lou avanoa.
【Fauga Malosi】 Fausia i laupapa faufale i se fa'au'uga fa'alelei, o lenei tulaga TV e tu'u ai se ata fa'afa'afa'afa mama-laina i luga o vae fa'amoe fa'ama'i. E faʻamautinoa e mautu, malosi ma manaʻomia le tausiga maualalo i le tele o tausaga o faʻaoga.
【Mo soʻo se potu】 O se tasi o vaega sili ona lelei o le matou laulau faʻamafanafana ma le teuina o le mafai lea ona faʻaogaina i toetoe lava o soʻo se potu o lou fale. I le avea ai o se televise tele i totonu o le potu malolo, o se laulau i totonu o le potumoe, poʻo se mea e teu ai faitotoa, o le a mautinoa lava le ofoofogia o le ofu faʻaonaponei.
【Easy Assembly】 Faigofie ona mulimuli i faʻatonuga, e aofia ai meafaigaluega ma meafaigaluega, e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi vave.


Taimi meli: Aukuso-17-2021